Czwartek
26.11.2009
nr 330 (1579 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: Polowanie na wiewiórki i nie tylko

Autor: Kocisko  godzina: 08:38
Podróżnik Zdrowe podejście do tematu. Ciekawe czy u nas ktoś się kiedyś odważy?

Autor: mariandzik  godzina: 08:50
Podróżniku - super sprawa. Uwielbiam coś takiego i sam stosuję - od lasu do stołu. Jednak sporo potraw opisanych w książce "naszego mistrza" jest super. Sam je robiłem i nie zgodze się, że ten człowiek nie ma wiedzy. A bezimienny pomocnik.....kiedyś mi się o uszy obiło oglądając Ostoję (oglądałem tylko kilka razy) jak zwracał się do niego panie Piotrze.

Autor: podróżnik  godzina: 11:36
Nie przeczę że ma ogromną wiedzę-problem twi w jej przekazie.Jeżeli ma się dostęp do mediów,a przez to do ogromnnej rzeszy odbiorców można naprawdę skutecznie wypromować każdy produkt.Tyle mówimy o potrzebie popularyzacji dziczyzny o zachęcaniu do jej spożycia.A jak to wygląda w wykonaniu P.Rusaka?. Nie mówię tu o jego książkach, czy felietonach w ,Łowcu''-te trafiają do wąskiego grona ludzi,mówię o programie,,Ostoja''.Nie widziałem jeszcze nudniejszego cyklu o gotowaniu niż ten,jak można tak wdzięczny temat pokazywać w formie tak bezbarwnej i wręcz zniechęcającej do oglądania-o gotowaniu już nie wspomnę.A przecież wystarczy rozpalić ognisko,zaprosić myśliwych i przy opowieściach łowieckich urządzić pokaz połączony z biesiadą ,,w tak wspaniałych okolicznościach przyrody''

Autor: mariandzik  godzina: 12:09
Jeśli o sam program chodzi to przyznaję Ci rację. Jest kiepski.