Czwartek
23.02.2006
nr 054 (0207 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: Makłowicz  (NOWY TEMAT)

Autor: jedrasso  godzina: 12:07
TVP2 Makłowicz robi comber sarni:)

Autor: MAX-508  godzina: 14:08
Makłowicz od dawna jest przyjacielem myśliwych to on powiedział cyt"kochajcie myśliwych to oni przynoszą nam najlepsze mięso z lasu".a dziczyzne nie pierwszy raz przygotowuje w programie były juz dziki,kaczki,kuropatwy,gęsi...

Autor: aarcim  godzina: 15:12
Mam nadzieje, że comber, który przygotował jest niegorszy od tych, które robi moja żona. Rodzina i przyjaciele konsumując zawsze się zachwycają.

Autor: GP  godzina: 17:24
Koledzy Makłowicz napewno niezepsuje takiego daru jakim jest sarnie mięsko. napewno będzie ok.

Autor: Andrzej.1  godzina: 18:35
Makłowicz jest OK. !!!! Gość ma talent i wiedzę. Proszę Go o „patent” na polską potrawę z dzika , sarny i jelenia. DB PS Jeśli idzie o słonki?, to niech się od mojej żoneczki uczy.

Autor: Miećka  godzina: 18:35
Wyglądało smakowicie , w borowikach , a jakie wnętrza w tle i zespół sygnalistów zagrał adekwatnie , jak to w ex-dobrach von Pless.....

Autor: Patron  godzina: 18:40
Makłowicz nie jest asem w przyrządzaniu dziczyzny. Lepszy jest gawedziasz Rusak i Sowa z hotelu Sobieski ..................

Autor: UR0  godzina: 19:27
A ja twierdzę, że Despi jest od nich o niebo lepszy. Ich przepisów nigdy nie wykorzystam, a tym bardziej nie zasmakuję. Despiemu mogę narazie tylko uścisnąć wirtualnie obie ręce. Może będzie okazja do spotkania po myśliwsku:)) Niektóre jego przepisiki już w życie wdrożyłem, i posmakowałem ja i moja rodzinka. Aż się chce pichcić. A o nalewkach nie wspomnę:)) Despi - głowa do góry!!!!!!!!! Makłowicz, Rusek nie mają z Tobą szans:))) a Sowy - nie znam... DB

Autor: podmuch  godzina: 22:30
A ja słyszałem że Makłowicz jest medialny i dobrze mu to wychodzi gotowanie na ekranie , a umie b. mało. Rusak to co innego smacznego. DB

Autor: DRAKULA  godzina: 22:36
ad.aarcim ale "cukier" ;)))