Czwartek
11.08.2011
nr 223 (2202 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: Ceny dziczyzny

Autor: dudekkopovy  godzina: 07:19
ceny są regionalne tak jak dyrektorzy . chcąc wykończyć inną firmę podbijają nie uczciwie cenę do granicy zysku. dyrektor jest na prowizji skupowy też.no i koło więcej zarabia. ale może być też tak że z analiz wynika że tamta dziczyzna jest lepiej dostarczana( czysta wystudzona,nacięte pachwiny -to wpływa na jej lepszą jakość i wartość surowca). może koledzy naprawdę zawozicie np dzika strzelonego wieczorem dopiero rano a on leży w bagażniku bez przewiewu -karkówka do wyrzucenia a punktowy tego nie wyczuje nawet zimą.punkt skupu to nie rakarnia ten towar trzeba sprzedać i jego walorem zachęcić kupca do zakupu następnej porcji.RYNEK DARZ BÓR

Autor: Adaśko78  godzina: 18:04
Jeśli macie konkuręcje radził bym zaopatrzyć sie w komorę chłodniczą ,postawić ja np. przy domku myśliwskim. Tak jest u nas . A najlepiej jak by każde koło sąsiadujące z wami zaopatrzyła sie w taka chłodnię i wspólnie działali . Cenny mozna uzyskać bardzo dobre ,choćby nawet wyrównane jak w innych miejscach w tej samej firmie. Od nas odbiera jedna firma ,skupowy(członek koła ) odbiera i przyjmuje tusze. D.B.