Czwartek
07.06.2018
nr 158 (4694 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: Zapuszkowane jedzenie.

Autor: marcineknun  godzina: 08:40
Tak ale tam temperatura spada nawet do - 90 stopni , to co się dziwisz przy takiej temperaturze to takiego badziewia jak puszka nic nie ruszy :) DB

Autor: Wojtek1987  godzina: 13:00
Wszystko zależy jaka puszka. Jak ktoś tego nie wie,lepiej niech zakłada temtu. Polecam zaprawianie w słoikach z trzykrotnym gotowaniem. Odpowiediej jakości puszki można tak samo przygotować. Termin przydatności 10 lat. Pozdrwiam smakoszy i znawców konserw.

Autor: Pablo Jarzabek  godzina: 13:22
Polskie producty spozywcze sa wysoko cenione w UK. Kolega w USA kupuje Polkie suruwski w sloikach z skelpie Big Lots. Ogurki i kapusta kwaszona podobna lepsza od niemieckich a o amerykanskich nawet nie warto wspominac. W USA Norweski losos pakowany w Polsce mozna nabyc w Aldi. Wloskie, Polskie i Francuskie producty spozywsze sa najlepsze.