![]() |
Czwartek
07.06.2018nr 158 (4694 ) ISSN 1734-6827 Hyde Park Corner Temat: Zapuszkowane jedzenie. Autor: marcineknun godzina: 08:40 Tak ale tam temperatura spada nawet do - 90 stopni , to co się dziwisz przy takiej temperaturze to takiego badziewia jak puszka nic nie ruszy :) DB Autor: Wojtek1987 godzina: 13:00 Wszystko zależy jaka puszka. Jak ktoś tego nie wie,lepiej niech zakłada temtu. Polecam zaprawianie w słoikach z trzykrotnym gotowaniem. Odpowiediej jakości puszki można tak samo przygotować. Termin przydatności 10 lat. Pozdrwiam smakoszy i znawców konserw. Autor: Pablo Jarzabek godzina: 13:22 Polskie producty spozywcze sa wysoko cenione w UK. Kolega w USA kupuje Polkie suruwski w sloikach z skelpie Big Lots. Ogurki i kapusta kwaszona podobna lepsza od niemieckich a o amerykanskich nawet nie warto wspominac. W USA Norweski losos pakowany w Polsce mozna nabyc w Aldi. Wloskie, Polskie i Francuskie producty spozywsze sa najlepsze. |