Niedziela
30.04.2006
nr 120 (0273 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: problem z galerią  (NOWY TEMAT)

Autor: cuku  godzina: 21:17
Witam, Po wejściu na jakąkolwiek galerię wybieram pierwsze zdjecie ładuje się jest ok, po wyborze kolejnego, w przeglądarce na dolnym pasku pojawia się informacja błąd na stronie i niestety już zdjęcie się nie ładuje, chcąc oglądać kolejne muszę za każdym razem oświeżać strone. Coś jest nie tak u mnie w kompie ? Ma ktoś może jakąś rade? DB

Autor: Fazi  godzina: 21:23
Jeśli kolega włącza zdjęcie a potem je zamyka, to napewno wystąpi błąd przy otwieraniu następnego. Rada jest taka: przy oglądaniu zdjęć nie zamykać zdjęć tylko klikać na następne i automatycznie się nowe otworzy. Chyba jakoś to zamotałem ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi :D Pozdrawiam !

Autor: Mołdzio  godzina: 21:26
Miałem ten sam problem ale u mnie to samo przeszło nei wiem od czego to zalerzy. DB

Autor: cuku  godzina: 21:33
otwieram galerie pokazuje mi się np 10 fotek chcę zobaczyć te które wydają mi się najciekawsze i co ? i nie mogę tzn mogę ale muszę powtarzać rytuał z odświeżaniem to jakiś dziwny błąd na stronie otwieram łowiecki - dziennik, na dole są komentarze do zdjęć z różnych galerii i zaś to samo....Kochani(administratorzy) zróbcie coś z tym bo jest to uciążliwe. DB

Autor: Hulltaj  godzina: 21:41
Komp to stworzenie które czasami żyje własnym życiem,i nie da się okiełznać.Dlatego trzeba mu od czasu do czasu przywalić.Byle nie za mocno. Pozdrówka. DB PS.Ale na wszelki wypadek zastanów się,przed podjęciem bądż co bądż brutalnej decyzji.

Autor: zajączek  godzina: 21:55
Mam podobny problem i dotyczy on Mozilli. Jedno zdjęcie i wypad! IE nawet w wersji 6 otwiera galerię bez zarzutu. A ustawienia standartowe mam dla obydwu przeglądarek. Może poprostu forum konfigurowane jest domyślnie dla IE? Jakie ustawienia zmienić dla Mozilli?