Poniedziałek
30.10.2006
nr 303 (0456 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: "Hubertus"

Autor: Hub3rtus  godzina: 12:53
Kiełbacha w Pierwszy piątek? :D:D:D

Autor: Yacek  godzina: 14:36
Kiełbasa z ryb.Taka nowa myśliwska tradycja? :)))

Autor: wosiu  godzina: 14:45
Jadłem coś takiego w ubiegłym roku. Muszę przyznać że mi smakowała. Wiem że nie może to byś kiełbasa z tłustych ryb.I najlepiej jak się ją odgrzewa w folii aluminiowej. Niestety nie mam przepisu. Pozdrawiam DB

Autor: grzyb  godzina: 21:59
W temacie Hubertus nie mogłem odpowiedzieć na wynalazki niektórych kolegów więc musiałem założyć nowy temat. Koledzy co wy wypisujecie. Słyszałem o tym wynalazku. Robi to jakaś firma z Kołobrzegu. Podobno składnikiem tej kiełbasy są wnętrzności z przerabianych tam ryb z dodatkiem wołowiny. Ochydztwo. Jak można to jeść. A jeszcze piszecie że smaczne. Pozdrawiam DB