Wtorek
26.05.2009
nr 146 (1395 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: mam odstrzał

Autor: M.Jastrzębski  godzina: 01:20
A ja ostatnio piekłem boczek...z koźlaka! po zimie. Wiem że to brzmi niewiarygodnie ale miał fajny boczek, chudziutki i pyszny. Jedno co nowicjuszom w degustacji sarniny polecam to poczekać aż ostygnie:)bo ciepła capi, a zimna...podniebienie łechce:)szczeglólnie z dobrym chrzanem i razowym świerzym chlebkiem;)

Autor: pniewa  godzina: 17:16
trucizna sam sobie odpowiedziałeś :) zajrzyj do "króla sezonu 2007/2008" Jednego dzika "rozdałem" byliśmy na zbiorówce i padł jeden. Dużych nie strzelam :) nie chcę obciążać kręgosłupa :) Moja rodzina to: ja - dzikożerca, syn (lat 4) dzikożerca, żona - nie dzikożerca. Brat wegetarianin, dwie siostry, jedzą dziczyznę, oczywiście ich rodziny również, mama nie gardzi, ale i nie przepada