Niedziela
19.01.2014nr 019 (3094 ) ISSN 1734-6827 Hyde Park Corner Temat: niewykorzystane tuszki Autor: Poświeć godzina: 07:26 Gdybyście zobaczyli czego dodają do parówek, potem z uwagą prześledzili linię produlcyjną np żelatyny, zapewniam Was, że lis okazałby sie rarytasem. Jadłem potrawę o nazwie Borsuk a la Rachmaninow i żyję. :) :) :) Autor: Led godzina: 07:52 jeszcze Autor: waligóra godzina: 12:14 Borsuk jest smaczny! Autor: jooopsa godzina: 12:42 Ale sadło z borsuka jest słone, a ściślej słono kosztuje :-) (forum.lowiecki.pl/download.php/11,399954,7633/SadloZBorsuka.JPG) Autor: mam nick jak nikt godzina: 13:17 dziennikarz "Dziennika Łowieckiego" i wszystko jasne... |