Niedziela
19.01.2014
nr 019 (3094 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: niewykorzystane tuszki

Autor: Poświeć  godzina: 07:26
Gdybyście zobaczyli czego dodają do parówek, potem z uwagą prześledzili linię produlcyjną np żelatyny, zapewniam Was, że lis okazałby sie rarytasem. Jadłem potrawę o nazwie Borsuk a la Rachmaninow i żyję. :) :) :)

Autor: Led  godzina: 07:52
jeszcze

Autor: waligóra  godzina: 12:14
Borsuk jest smaczny!

Autor: jooopsa  godzina: 12:42
Ale sadło z borsuka jest słone, a ściślej słono kosztuje :-) (forum.lowiecki.pl/download.php/11,399954,7633/SadloZBorsuka.JPG)

Autor: mam nick jak nikt  godzina: 13:17
dziennikarz "Dziennika Łowieckiego" i wszystko jasne...