Czwartek
14.10.2021
nr 287 (5919 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: Post bez związku z niniejszym tematem, a nie dający się przenieść do Hyde Park  (NOWY TEMAT)

Autor: I G O R  godzina: 10:36
Dlaczego Redakcja nie kasuje postów nie związanych z tematem ? Hmm? Większość tematów jest notorycznie zaśmiecanych . Hmm?

Autor: WIARUS  godzina: 10:43
I G O R - jak je wskażesz (te posty) to Redakcja skasuje! Wysil się i zgłoś je do skasowania! Ten mój też zgłoś ;-))))

Autor: Miłośnik PZŁ  godzina: 10:53
A w czym problem?

Autor: karlik  godzina: 11:16
Ano w tym, że jeden tutaj taki produkuje setki śmieciowych, bezwartościowych postów nie na temat i mimo zgłoszenia nie są usuwane a inni mają to jak w banku, niemal z automatu..

Autor: Pablo Jarzabek  godzina: 11:16
Co wspolnego maja ceny artykulow spozywczych w USA z eliminacja dzikow i walka z ASF w Polsce? Amerykanie nie umieja piec dobrego chleba wiec nie ma potrzeby placic wiecej za bochenek niz $3,99 w sklepie Kroger. Ceny za wszystko ida w gore wiec coraz czesciej bedzie slychac ".... Joe Biden, .... Joe Biden,...." Ksywa Prezydent "........". Sa nawet fajnie granatowe flagi z takim napisem.🤭

Autor: Miłośnik PZŁ  godzina: 11:29
Pablo a co myślisz o kawie żydowskiej z Isreala? Piłeś ? https://www.judaicawebstore.com/shalva-turkish-coffee-classic-morning-blend

Autor: Pablo Jarzabek  godzina: 11:40
Kiedys kupowalem: herbate, wino, amunicje, piwo, czerwone pomarancze, nakladki na termometr,..... Teraz z uwagi na stosunki z Polska znalazlem inne zrodla dla takich produktow. Dzialam w sektorze prywatnym wiec moge to robic. Kupuje chleb zydowski, halke, i mieso koszerne ale te produkty nie pochodza z tego kraju.

Autor: Miłośnik PZŁ  godzina: 11:47
Tak mięso w sklepach żydowskich ma dobrą jakość z racji koszerności. A wypieki żydowskie są czasami za słodkie. Chleb włoski jest lepszy, chrupki, pachnący i długo może leżeć, nawet w Polsce takiego chleba nie ma.

Autor: 28rafal  godzina: 11:55
Miłośnik PZŁ,,,nie przeginaj,,,,nie przeginaj! Są tu jeszcze chleby które zawinięte w lnianą szmatkę zjada się bez problemu przez 10 dni..Właśnie taki powstaje.

Autor: Miłośnik PZŁ  godzina: 11:57
O to dobry chleb, sztuka pieczenia to podstawa, jest taki niemiecki kanał, co podają fajne przepisy, ostatnio nauczyłem się robić cebularz. Pychota.

Autor: Hans von Bergmann  godzina: 14:14
A jak taka choroba się nazywa?

Autor: pięta  godzina: 14:17
Kolego karliku a byleś kiedyś na niedźwiedziach grizzly? ...ja tez nie byłem.. ale także nie wiem kto z osób mi znanych bywał na takich polowaniach. Jak wiesz to napisz ...

Autor: Miłośnik PZŁ  godzina: 14:28
Brak tolerancji.

Autor: kudłatyx  godzina: 18:35
Igor, po pierwszym poście wnoszę, że kapujesz do admina. Czyżby Pis już reaktywowało ORMO? Wcale bym się zdziwił, wy to macie we krwi. 😂

Autor: I G O R  godzina: 18:40
Nie mierz wszystkich swoją miarką!!

Autor: Hans von Bergmann  godzina: 19:56
Jest to jedyna, znane mi forum, gdzie jego użytkowników traktuje się może nie jak bydło składkowe, ale bydło użytkowe. Brak totalny dialogu Redakcja-użytkownicy, arogancja Redakcji (kto nie usłyszał, jak się nie podoba to wolna droga-lub podobnie), brak jasnych reguł, brak stałości reguł, równi i równiejsi, naciąganie reguł, brak odpowiedzi na pytania. Słowem ... nie tak się to robi Redakcjo! Można pisać w nieskończoność, tylko Redakcja i tak nie reaguje. Ten periodyk w żaden sposób nie reprezentuje naszego środowiska, w żaden sposób nie działa na naszą korzyść. Ot prywatna kampania, prywatnego inwestora, w prywatnym celu.