Środa
29.06.2011
nr 180 (2159 )
ISSN 1734-6827

Psy myśliwskie



Temat: To pochwalę się i ja i proszę o radę :)

Autor: Kapsel  godzina: 12:20
Witam, Zdjecia psa dodałem do galerii. Raz jeszcze dziękuję za rady. Darz Bór!

Autor: MARS  godzina: 15:19
Ad.airgialla Przy chorobie Aujeszkiego jedyne co można psu robić jak się zakazi to okłady z błota co by się do ziemi szybciej przyzwyczajał. Nie ma opcji żeby przechorował i wyszedł.

Autor: canislupus4  godzina: 16:57
ad.MARS-mięso dzika wystarczy,że pogotuje chwilkę? DB canislupus4

Autor: MARS  godzina: 18:00
Zależy od wielkości kawałka mięsa. Musi złapać odpowiednią temperaturę w centrum kawałka. Musiałby poszukać w notatkach jaką. To co w necie wygooglałem wygląda trochę nierealnie "Wirus jest dość odporny: natychmiast ginie dopiero w temperaturze 1000 stopni C. W temperaturze pokojowej przetrwa do 8 dni, w 600 st. C ginie po 30 minutach, w 800 st. C – po 3 minutach." Na moje oko ktoś w tych temperaturach dodał jedno zero za dużo, a potem wszyscy to powielają. Jak odjąć jedno zero to by się mogło zgadzać. 3 minuty w 80 stopniach w środku kawałka mięsa i po problemie.

Autor: canislupus4  godzina: 18:12
Dzięki Marcin-znaczy robię dobrze,jamnikowi ciężko szykować duże kawały... ;) DB canislupus4

Autor: Z L  godzina: 18:42
Royala Medium Junior 32 dla hodowców - członków klubu masz po 212 za 20 kg bezpośrednio u dystrybutora w Stargardzie Szzczecińskim. Dostawa gratis. Dziś zamawiasz na telefon jutro kurier przywozi pod drzwi :-) Zadzwoń pod 91 47 13 725 i zapytaj co i jak , wszystko ci wytłumaczą D B.