Wtorek
12.08.2008
nr 225 (1108 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Orzechówka - OK. Ale co dalej?

Autor: Kłysz  godzina: 14:39
Ja, podobnie jak autor wątku, stanąłem przed problemem co zrobić z tymi orzechami. Wymyśliłem dwa zastosowania. Dodawanie do potraw, dodaje takiego miłego aromatu. Drugi sposób to po pokrojeniu w cienkie plasterki dodawanie do serwowanych lodów, to samo robię zresztą z pozostałymi z robienia nalewki wiśniami. A czasami, jak mnie jakiś nerw najdzie, to sobie je pogryzam, są nawet dość smaczne. No i napiszę jeszcze, że sposób z wrzucaniem do grila bardzo mi się podoba. Acha, i może jeszcze to, że nie jestem Poznaniakiem . . . Pozdrawiam serdecznie, niezależnie od miejsca zamieszkania - Kłysz

Autor: iz27  godzina: 20:11
he he he ... Z tą maseczką to dobre ! T.