![]() |
Wtorek
12.08.2008nr 225 (1108 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Dzik!? Autor: huszcza godzina: 16:34 Osobiście podzielam zdanie Jurka123. Dziczyznę trzeba przemrozić. Nie bardzo rozumiem jaki zapach może mieć dzik 70 kg w sierpniu? Ale może wrażliwe Kolega ma podniebienie. Autor: ronin12 godzina: 23:11 Witam Koledzy, przyznaje sie bez bicia, ten "urojony" zapach to wynik zmeczenia po 1,5 dniowym przebywaniu w lowisku bez snu. Wlasnie dzisiaj rozmrozilem wspomniany boczek, i ani "kszty" wspomnianego zapachu, tylko wspanialy kawalek miesa. Przyprwialem go wegeta z sola czosnkowa,pieprzem,a na koniec rozmaryn, tymianek i majeranek- rolowanie. Jutro pamietny dzien pieczenia, Trzymajcie kciuki. Darz Bor i Smacznego. Autor: iz27 godzina: 23:42 ronin12 Pamiętny to on dopiero pewnie będzie, jeśli ten boczek się uda ! Udanego pieczenia. T. |