![]() |
Poniedziałek
25.08.2008nr 238 (1121 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: warchlak z żaru Autor: KacpeR godzina: 10:59 do pieczenia dziczyzny polecam GęsiarkĘ (www.e-naczynia.pl/index.php?module=produkty&act=showProduct&idProduct=743) jest duża, pojemna, same plusy mogę o niej pisać. Pozatym na pokrywce można grilować jest żeberkowana i naprawdę doskonale wychodzi grilowanie. DB Autor: Desperado godzina: 16:19 Tak jak pisze cyjanek. Przygotowac wcześniej, Bo jak by chciec zrobic na surowo, to by trzeba rozpalic nie ognisko a raczej stos. Wcześniej przygotowany dogrzeje się, dojrzeje i nabierze własciwego smaku i aromatu węgla i świerzego dymu. POZDR....... Autor: Azjaland godzina: 18:08 KacpeR w żar to cudo można włożyć ??? |