Sobota
03.12.2005
nr 125 (0125 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: miodówka

Autor: nonqsol  godzina: 10:57
Zrobiłem krupni wg przepisu krisa, bo skoro nawet alus chyli czoła, to nawet nie śmiem mieć własnego zdania :-). Niedawno piłem wg tego przepisu i to zdecydowało, że sam się podjąłem rękodzieła. Na razie jest jeszcze za "gęsty" więc go schowałem , zmierzam go rozcieńczyć tak gdzieś do ok. 40% ale część chcę potraktować na próbę spirytem własnej roboty, Czekam na dostawę tego surowca o jakości wręcz unikalnej. Degustacja nawcześniej w wigilię. Pozdrawiam!

Autor: Bolek  godzina: 19:46
Polecam sprawdzoną wielokrotnie miodówkę mocną. 0,5 l. spirytusu 0,5 l. miodu 100 ml. soku z cytryn 100 ml. wody im dłużej stoi tym lepsza Pozdrawiam