Piątek
23.12.2005
nr 145 (0145 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Szynka z daniela

Autor: Kłysz  godzina: 10:01
Od siebie skromnie dodam, że ja do takiej, serwowanej na zimno szynki, w miejsce po usuniętej kości powkładałbym ząbki czosnku. To znakomicie poprawia smak serwowanej na zimno szyneczki. Ale to już kwestia gustu. Wesołych Świąt życzę - Kłysz

Autor: Alej.....  godzina: 10:16
Desperado, no nie mogłem Hulasowi mleka zaproponować. Jakoś, podświadomie chyba, uznałem, że w mleku to on nie gustuje ... :-))) PS. Inna sprawa, że ze wszystkich rodzajów mleka to ja - he, he - jedynie wina lubię ...

Autor: hulas  godzina: 10:24
Dzieki serdeczne za rady, Alej... no nie powiem masz nosa... wczoraj leciałem do sklepu po czerwone wino, a i czosnek znalazł swoje miejsce :-))) Wesołych Świąt!

Autor: Desperado  godzina: 21:17
Nooo tak. I napisał że za winem jak to hulas...... hulał. I dobrze zrobił, choć o stosunku do mleka, a zwłaszcza kwaśnego się nie wyraził:-))))