![]() |
Poniedziałek
23.11.2009nr 327 (1576 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Absynt Autor: puchacz2 godzina: 10:22 jeśli chodzi o absynt to tu masz wszystko wszystko o (www.absynt.w3.pl/) ja osobiscie zrobilem nalewke wg tej receptury ale bez destylacji sam wywar po maceracji na zimno gorzki nie do spozycia ale po zastosowaniu go jako ekstrat wychodzi jak napoj krolow i jeszcze nie ma skutkow ubocznych choc nie byl dawkowany leczniczo :) Autor: Maryna godzina: 10:29 Czyżby nikt ze szlachetnego grona smakoszy wyrafinowanych nie zaznał smaku Arcydzięgla? Andżelika jest niewątpliwie królową polskiego stołu i to wielorakiego przeznaczenia. Moze z powodu trudu poszukiwania tego specjału, dziko rosnacego tylko w górach (pod ochroną) Po wielu latach udało mi sie zdobyć doniczke z sadzonką Autor: Hania godzina: 11:02 Ja znam :). Moja Babcia zawsze dodawała do tortów :) |