Środa
17.08.2005
nr 017 (0017 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Grzyby

Autor: Bolak  godzina: 21:38
Jak zwykle mini max minimum treści a miaximum słów. Dużooooooooo czytacie. Jak ktoś często gotuje to wyczuje na milę de............. i co czyta . Jak masz grzybki różne i z białkiem i bez to nadziej je na wcześniej ścięte gałęzie tarniny ( ciernie) i postaw koło pieca. Bedzie OK.

Autor: Desperado.  godzina: 21:46
Jak mi Bóg miły czytałem Twój post razy dziesięć, i jak mi Bóg miły nic z niego nie kumam. Weź się spręż i nie rób wstydu ziemi którą reprezentujesz.

Autor: Kłysz  godzina: 22:58
Desperado, mój drogi Kolego po chochli i prasce do czosnku, czy Ty nie jesteś aby zbyt wymagający . . . . .?