![]() |
Środa
17.08.2005nr 017 (0017 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Grzyby Autor: Bolak godzina: 21:38 Jak zwykle mini max minimum treści a miaximum słów. Dużooooooooo czytacie. Jak ktoś często gotuje to wyczuje na milę de............. i co czyta . Jak masz grzybki różne i z białkiem i bez to nadziej je na wcześniej ścięte gałęzie tarniny ( ciernie) i postaw koło pieca. Bedzie OK. Autor: Desperado. godzina: 21:46 Jak mi Bóg miły czytałem Twój post razy dziesięć, i jak mi Bóg miły nic z niego nie kumam. Weź się spręż i nie rób wstydu ziemi którą reprezentujesz. Autor: Kłysz godzina: 22:58 Desperado, mój drogi Kolego po chochli i prasce do czosnku, czy Ty nie jesteś aby zbyt wymagający . . . . .? |