![]() |
Wtorek
15.02.2011nr 046 (2025 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Schab w/g Czesława z Wilna Autor: mariandzik godzina: 15:30 Skoro taki dobry to też ubolewam nad tym :-) Autor: wini godzina: 16:46 andrzej68 mariandzik - nie pogniewa się jak mu podeślesz pocztą..... Pozdrawiam DB Autor: jurek1985 godzina: 17:46 Ja ostatnio też zrobiłem ten schabik.powiem szczerze że nie zdążyłem zrobić zdjęcia.schab miał jakieś 2 kg i poszedł cały w pół dnia:) Coś pysznego.Dziękuję kol.Mariuszowi za ten przepis.Lada dzień będą wisiały 3 szt;)DB Autor: mariandzik godzina: 20:06 Jurek - wciąga jak bagno. A propos schabiku. Po kolejnych kilku godzinach pracy w piwnicy (remont kapitalny) siadłem własnie sprawdzić pocztę. Ukroiłem kromke w kilogramowego bochenka chleba (GS-owski) i zarzuciłem na pajdę dwa zacne plastry schabu. Do tego nasze regionalne piwko "Świeże niepasteryzowane" z browaru Kormoran i można wypoczywać. Pieknie to się zgrywa :-)) |