![]() |
Czwartek
07.07.2011nr 188 (2167 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Pieczony dziczek (NOWY TEMAT) Autor: nieświeć godzina: 13:01 Ratunku !!!! Drodzy forumowicze gdzie w okolicach Poznania upieka dzika w calości. DB. nieswiec Autor: marcino godzina: 18:12 LASPOL w Gruszczynie Autor: softcom_ godzina: 21:05 Ja pozwole sie dolaczyc do tematu ale czy kos moze podpowiedziec jak to wyglada w okolicach Szczecina. Pozdrawiam. Autor: lupus77 godzina: 23:06 Nieswiec jak daleko od poznania? Autor: x kuba x godzina: 23:08 nieświeć ja zawsze robię w Międzychodzie i zawsze jest git. Polecam. Gdyby co to podam namiary DB Autor: szyper godzina: 23:14 Proponuję dzika upiec samemu, w szczecinie., czyli nieoskórowanego. Mniej skomplikowane i bardziej proste. Za to efekt końcowy niewyobrażalny. Soczystość miąska nieosiągalna przy innych sposobach pieczenia tuszy. Dla niedowiarków mogę podesłać foto z pieczenia, jak i z konsumpcji. Poniżej zdjęcie prawie upieczonego dzika w szczecinie : . ![]() Autor: lupus77 godzina: 23:19 Szyper trochę się uśmiałem,(choć nie wątpię że jest zjadliwy) tylko trochę by mnie denerwował "zarośnięty ryj" coby się na mnie patrzył ;-) Autor: szyper godzina: 23:45 lupus77 Czemu uśmiałeś się tylko trochę, smiej się pelną gębą. Widzę, że jesteś niedowiarkiem. Pozwolisz, ze załączę następne zdjęcie z pieczenia dzika w skórze. . ![]() |