![]() |
Wtorek
23.08.2005nr 023 (0023 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: szynka dla wytrwałych Autor: Desperado. godzina: 07:20 szarak Rzeczywiście tak robią na południu Europy???? Jak masz więcej danych to poproszę. Autor: kedaT godzina: 08:10 Zmieniłem okulary na mocniejsze , ale zdjęcia jak nie widziałem tak nie widzę... Chyba muszę do okulisty!!!! Bez obrazy .... Pozdrawiam DARZ BÓR Autor: marcino godzina: 08:21 poprostu szarak jak to pisał to jeszcze było co fotografować i zamysł miał szczytny widać szynka okazałą się naprawdę dobra skoro niema już czemu zdjęcia robić Autor: Pilcu godzina: 08:58 Czy można prosić o zdjęcie. Autor: KacpeR godzina: 10:15 szynka zjedzona nie ma co fotografować pewnie ??? gdybym miał zimna piwnicę to bym zrobił bo szyneczka jest zasolona hmm DB Autor: Alej..... godzina: 12:44 Szarak, obawiał bym sie czy bez skóry udziec taki na pieprz nie wyschnie ... oczywiście czysto teoretycznie bo dojrzewania (jeszcze) nie praktykowałem. Czy przed jedzeniem nie trzeba go przypadkiem moczyć i gotować ... Jeśli możesz to daj fotkę przekroju tej wędlinki. Autor: szarak godzina: 16:41 chciałem posłać zdjęcie ale nie bardzo wiem jak się to zazielenia ( robi ) Autor: Andrzejo godzina: 20:15 ad. szarak czy kosc zostala w miesie ? z tego co wiem to powinno sie ja wyciac. DB |