Wtorek
23.08.2005
nr 023 (0023 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: szynka dla wytrwałych

Autor: Desperado.  godzina: 07:20
szarak Rzeczywiście tak robią na południu Europy???? Jak masz więcej danych to poproszę.

Autor: kedaT  godzina: 08:10
Zmieniłem okulary na mocniejsze , ale zdjęcia jak nie widziałem tak nie widzę... Chyba muszę do okulisty!!!! Bez obrazy .... Pozdrawiam DARZ BÓR

Autor: marcino  godzina: 08:21
poprostu szarak jak to pisał to jeszcze było co fotografować i zamysł miał szczytny widać szynka okazałą się naprawdę dobra skoro niema już czemu zdjęcia robić

Autor: Pilcu  godzina: 08:58
Czy można prosić o zdjęcie.

Autor: KacpeR  godzina: 10:15
szynka zjedzona nie ma co fotografować pewnie ??? gdybym miał zimna piwnicę to bym zrobił bo szyneczka jest zasolona hmm DB

Autor: Alej.....  godzina: 12:44
Szarak, obawiał bym sie czy bez skóry udziec taki na pieprz nie wyschnie ... oczywiście czysto teoretycznie bo dojrzewania (jeszcze) nie praktykowałem. Czy przed jedzeniem nie trzeba go przypadkiem moczyć i gotować ... Jeśli możesz to daj fotkę przekroju tej wędlinki.

Autor: szarak  godzina: 16:41
chciałem posłać zdjęcie ale nie bardzo wiem jak się to zazielenia ( robi )

Autor: Andrzejo  godzina: 20:15
ad. szarak czy kosc zostala w miesie ? z tego co wiem to powinno sie ja wyciac. DB