Środa
28.08.2013
nr 240 (2950 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Do jakich owoców przy wyrobie soków mozna dodac jarzębiny?

Autor: pięta  godzina: 17:15
Kolego MirkuGrab dzięki za przepis ...choć trochę on drogi...2 litry spirytusu mój Boże ta nalewka będzie bardzo droga ale to znów nie na temat bo ja pytam o dodatek do soków a soki maja być bezalkoholowe .dodatek owego..spirytusu wyklucza taki wyrób z grona soków . DB

Autor: MirekGrab  godzina: 17:27
To zrób z mniejszej ilości zachowując proporcje:):)

Autor: pięta  godzina: 19:07
Kolego ale ten sok podaje się w okresach zimowo wiosennych nieletnim dzieciom wiec jak do 20 % czy może 15 % rozcieńczać/ Bądźmy poważni zadałem konkretne pytanie i gdzie jak gdzie ale akurat na tym dziale mogę oczekiwać przyzwoitych i na poziomie odpowiedzi . Tu nie logują się na całe szczęście koledzy spod znaku "uzdrowicieli obecnego systemu łowiectwa w Polsce " więc nie muszę się wysilać na tłumaczenie prostych pytań a do takich należy zadany wcześniej przeze mnie temat pozdrawiam DB