Czwartek
30.11.2006
nr 334 (0487 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Taki sobie karczek cd 5  (NOWY TEMAT)

Autor: pharmacist  godzina: 22:19
Po około godzinie - zeberka upieczone niejako przy okazji juz sa gotowe. Jabłuszka po 30 minutach pieczenia także juz sa gotowe do spozycia.

Autor: kominek  godzina: 22:23
Nie żebym był upierdliwy ale czy nie zmieściłbyś tego w jednym temacie? A swoją drogą dalej nie rozumiem jak z karczku zrobić żeberka chociaż wyglądają bardo apetycznie. Pozdrawiam

Autor: pharmacist  godzina: 22:29
Kominku drogi :) żeberka robisz z żeberek, a karczek z karczku. Niestety kilku zdjęc nie da sie umiescić w jednym poscie.

Autor: greg  godzina: 22:56
Da sie Marku. Normalnie greg

Autor: greg  godzina: 22:57
Taak jak tu (www.lowiecki.pl/forum/read.php?f=14&i=6659&t=6659) greg

Autor: Alus  godzina: 23:58
A wydawało mi się, że ten karczek to z mięsa nazywanego karkówką albo czasami schabem karkowym. Karczek to te samo miesko, tyle ze już po wszystkich zabiegach, gotowe do jedzenia. Wedlinkę z tegoż mięska nazywamy baleronem. Pozdrowionka DB