Sobota
23.12.2006
nr 357 (0510 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Zaproszenie

Autor: Alus  godzina: 05:55
Oj Farmaceuto! Coś mi wygląda, że leniwy Waść. Kto szuka ten znajdzie... Masz ten delikates, a właściwie przepis nań t u t a j (www.lowiecki.pl/forum/read.php?f=14&i=5705&t=5678). Pozdrowionka DB

Autor: Faber  godzina: 12:21
Kominku Twoja receptura. Dziękuję.Smaczności,mniamuśności,miód w gębie. Życzę Ci i wszystkim Twoim bliskim oraz forumowiczom wszystkiego smacznego.DB

Autor: Faber  godzina: 12:24
I jeszcze jedno. Proszę nie zwracać uwagi na bałaganik-to tylko spiżarnia.

Autor: Faber  godzina: 12:27
Pokrojona.

Autor: Alus  godzina: 13:23
ad Faber Chłopie czy nie znane Ci jest "jeśli jest wina, to musi byc też kara"? Za te tortury będziesz Waść musiał kiedyś zapłacić i nie wiem czy łamanie kołem będzie wystarczającą karą. Pozdrowionka DB PS. Chyba się odwodniłem poprzez ślinotok. Przed łamaniem, będziesz jeszcze włóczon koniem po dziedzińcu.

Autor: pharmacist  godzina: 14:14
Dziekuje Alus za pomoc:), ja tu dopiero nowy w sumie jestem wiec pewnie bym nie odnalazł. Pozdrawiam serdecznie. A tak się zastanawiam , skąd można wziąć sól morska do zasypania nią tej szynki, w sklepach tylko wielicka jodowana, w makro sól do gołoledzi, ja mam w aptece jodowo-bromową :) ale to chyba nie to samo. Marek

Autor: kominek  godzina: 19:35
Ad Faber Wygląda to super apetycznie i po wygladzie śmiem twierdzić że się udało. szkoda,że nie mogę tego skosztować i porównać. Mam nadzieję, że będzie smakowało również gościom, pozdrawiam

Autor: kominek  godzina: 19:39
Ad greg Święta to trwają do trzech króli więc mam nadzieję,że nie masz aż tak licznej rodziny. Pozdrawiam

Autor: Desperado  godzina: 23:56
Faber Sztuka cożeś wyrobił że, ,,prze ja Ciebię" Piękne toto i pewnikiem takowo smakujące. Ukłony za majstrostwo.