![]() |
Sobota
23.12.2006nr 357 (0510 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Zaproszenie Autor: Alus godzina: 05:55 Oj Farmaceuto! Coś mi wygląda, że leniwy Waść. Kto szuka ten znajdzie... Masz ten delikates, a właściwie przepis nań t u t a j (www.lowiecki.pl/forum/read.php?f=14&i=5705&t=5678). Pozdrowionka DB Autor: Faber godzina: 12:21 Kominku Twoja receptura. Dziękuję.Smaczności,mniamuśności,miód w gębie. Życzę Ci i wszystkim Twoim bliskim oraz forumowiczom wszystkiego smacznego.DB Autor: Faber godzina: 12:24 I jeszcze jedno. Proszę nie zwracać uwagi na bałaganik-to tylko spiżarnia. Autor: Faber godzina: 12:27 Pokrojona. Autor: Alus godzina: 13:23 ad Faber Chłopie czy nie znane Ci jest "jeśli jest wina, to musi byc też kara"? Za te tortury będziesz Waść musiał kiedyś zapłacić i nie wiem czy łamanie kołem będzie wystarczającą karą. Pozdrowionka DB PS. Chyba się odwodniłem poprzez ślinotok. Przed łamaniem, będziesz jeszcze włóczon koniem po dziedzińcu. Autor: pharmacist godzina: 14:14 Dziekuje Alus za pomoc:), ja tu dopiero nowy w sumie jestem wiec pewnie bym nie odnalazł. Pozdrawiam serdecznie. A tak się zastanawiam , skąd można wziąć sól morska do zasypania nią tej szynki, w sklepach tylko wielicka jodowana, w makro sól do gołoledzi, ja mam w aptece jodowo-bromową :) ale to chyba nie to samo. Marek Autor: kominek godzina: 19:35 Ad Faber Wygląda to super apetycznie i po wygladzie śmiem twierdzić że się udało. szkoda,że nie mogę tego skosztować i porównać. Mam nadzieję, że będzie smakowało również gościom, pozdrawiam Autor: kominek godzina: 19:39 Ad greg Święta to trwają do trzech króli więc mam nadzieję,że nie masz aż tak licznej rodziny. Pozdrawiam Autor: Desperado godzina: 23:56 Faber Sztuka cożeś wyrobił że, ,,prze ja Ciebię" Piękne toto i pewnikiem takowo smakujące. Ukłony za majstrostwo. |