![]() |
Piątek
17.08.2007nr 229 (0747 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Specjalnie dla Boskiej Autor: Wrobel godzina: 09:44 jak obiecałem tak i zrobiłem. Wyszło cudownie - jeszcze raz dziękuję Pyzie i Boskiej. Pozdrawiam Wrobel Autor: Pyza godzina: 21:43 Cieszę się, Wróbel, że Ci wychodzi taki cudownie. Ja niedawno zgarnęłam przyjacielowi jedyną mąkę, jaką miał w domu, żeby z niej upiec w/w chleb. Niestety na mące było napisane w języku dotychczas mi nie poznanym, że jest ona pełnoziarnista. No więc chleb "zrobił się" pełnoziarnisty. Wyszło lepsze, niż większość "piekarnianego" pieczywa. Ale oryginałowi nie dorastało do pięt. Pozdrawiam, Pyza Autor: Pyza godzina: 21:44 Cieszę się, Wróbel, że Ci wychodzi tak cudownie. Ja niedawno zgarnęłam przyjacielowi jedyną mąkę, jaką miał w domu, żeby z niej upiec w/w chleb. Niestety na mące było napisane w języku dotychczas mi nie poznanym, że jest ona pełnoziarnista. No więc chleb "zrobił się" pełnoziarnisty. Wyszło lepsze, niż większość "piekarnianego" pieczywa. Ale oryginałowi nie dorastało do pięt. Pozdrawiam, Pyza |