Piątek
17.08.2007
nr 229 (0747 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Specjalnie dla Boskiej

Autor: Wrobel  godzina: 09:44
jak obiecałem tak i zrobiłem. Wyszło cudownie - jeszcze raz dziękuję Pyzie i Boskiej. Pozdrawiam Wrobel

Autor: Pyza  godzina: 21:43
Cieszę się, Wróbel, że Ci wychodzi taki cudownie. Ja niedawno zgarnęłam przyjacielowi jedyną mąkę, jaką miał w domu, żeby z niej upiec w/w chleb. Niestety na mące było napisane w języku dotychczas mi nie poznanym, że jest ona pełnoziarnista. No więc chleb "zrobił się" pełnoziarnisty. Wyszło lepsze, niż większość "piekarnianego" pieczywa. Ale oryginałowi nie dorastało do pięt. Pozdrawiam, Pyza

Autor: Pyza  godzina: 21:44
Cieszę się, Wróbel, że Ci wychodzi tak cudownie. Ja niedawno zgarnęłam przyjacielowi jedyną mąkę, jaką miał w domu, żeby z niej upiec w/w chleb. Niestety na mące było napisane w języku dotychczas mi nie poznanym, że jest ona pełnoziarnista. No więc chleb "zrobił się" pełnoziarnisty. Wyszło lepsze, niż większość "piekarnianego" pieczywa. Ale oryginałowi nie dorastało do pięt. Pozdrawiam, Pyza