![]() |
Środa
02.11.2005nr 094 (0094 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Cynaderki z zielonym pieprzem Autor: Janusz2 godzina: 08:22 Ad. Alej No to dałem d... :( Tak to już jest jak dyletant do gotowania się zabiera. Ale nic to... pierwsze koty za płoty. Mam nadzieję, że następne moje próby przy garach bedą bardziej udane. PS Cholerka, a coś mnie korciło, żeby przed gotowaniem zapytać, dobrze mówią, że kto pyta nie błądzi. A teraz za karę trza będzie wszystko zjeść. Jak mawiają na wschodzie: " myło nie myło - pakupił nada skuszat' " Pozdrawiam Janusz Autor: Janusz2 godzina: 08:34 Ad. Alej Dla takich kuchennych dyletantów jak ja, przepisy powinny byc podawane bardziej "łopatologicznie". Skąd mogłem wiedzieć, że jak pieprz "ze słoika" to ma być marynowany :( Teraz już bedę wiedział, że i w kuchni odrobina dedukcji nie zaszkodzi :) |