Środa
16.09.2009
nr 259 (1508 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: nalewka z żurawin

Autor: Filip z Konopii  godzina: 21:18
Witam! a co zrobić aby faktycznie po zlaniu alkoholu ,dołożyc miodu Mam teraz miodzik jeszcze lejacy się . Czy poprostu wlać zawartość słoika do gasiorka z owocami zamiast cukru? Czy to się w ogóle rozpuści? Z cukrem nie ma problemu bo próbowałem ale do miodu podchodzę z dystansem bo przecież nie będę tego podgrzewał sztucznie ,a temperatury na parapecie okna mogą być za miesiąc nie za wielkie Tak przy okazji Zadałem w ur. temat w przepisach kulinarnych pt. "malinówka" Zrobiłem w/g bodaj wskazówek Alusa i innych ,nieco modyfikując Wyszło ekstra Problem w tym ,że wyszukiwarka w arcvhiwum chyba nie sięga pamięcią tak daleko bo próbuję i zero linków z poprzedniego okresu Może coś źle robię? Pozdrawiam!