Środa
04.11.2009
nr 308 (1557 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Jak tam nalewki?

Autor: Mortalcombat  godzina: 07:59
Wiśniówka zlana ,jeżynówka w trakcie i pigwówka tez w trakcie. Deer Wiśnióweczki buteleczke przywioze w piatek na skosztowanie a reszta schowam i pod prąd. Niestety u mnie tarki niet :( S.B.

Autor: ryś pąsowy  godzina: 11:35
U mnie dereń bedzie zlany i zasypany cukrem. Pozdrawiam ryś

Autor: freon  godzina: 12:14
Maliny zasypałem cukrem, wyszło soku około 5 l, pozostałość postraktowem pół na pół PT oraz spir (obowiązkowo z Polmos). Sok dość słodki bo bałem się nalotu. Ale dam radę, po prostu dodałem więcej alkoholu i basta. Na ten moment zalane maliny. Sok czeka na połączenie. Na Huberta zabiorę zeszłoroczną pigwówkę. DB