Poniedziałek
23.11.2009
nr 327 (1576 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Absynt

Autor: puchacz2  godzina: 10:22
jeśli chodzi o absynt to tu masz wszystko wszystko o (www.absynt.w3.pl/) ja osobiscie zrobilem nalewke wg tej receptury ale bez destylacji sam wywar po maceracji na zimno gorzki nie do spozycia ale po zastosowaniu go jako ekstrat wychodzi jak napoj krolow i jeszcze nie ma skutkow ubocznych choc nie byl dawkowany leczniczo :)

Autor: Maryna  godzina: 10:29
Czyżby nikt ze szlachetnego grona smakoszy wyrafinowanych nie zaznał smaku Arcydzięgla? Andżelika jest niewątpliwie królową polskiego stołu i to wielorakiego przeznaczenia. Moze z powodu trudu poszukiwania tego specjału, dziko rosnacego tylko w górach (pod ochroną) Po wielu latach udało mi sie zdobyć doniczke z sadzonką

Autor: Hania  godzina: 11:02
Ja znam :). Moja Babcia zawsze dodawała do tortów :)