Wtorek
22.02.2011
nr 053 (2032 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Schab w/g Czesława z Wilna

Autor: kriss/sieradz  godzina: 00:35
Dzisiaj powiesiłem po raz drugi ale z całego dziczka a nie na próbę - to jest rewelka - Marianku wielkie dzieki za przepis. Pychotka !!!

Autor: kedaT  godzina: 08:15
Schab rewelacja - jeszcze raz dziękuję za przepis. Na onet.pl znalazłem przepis na schab a`la wędliny parmeńskie . Czas oczekiwania 21 dni chyba spróbuję zrobić. Pozdrawiam DARZ BÓR

Autor: kriss/sieradz  godzina: 09:28
A robicie też ze zwykłego schabu z wieprzowiny ? Jak smakuje ? Tylko nie wyobrażam sobie kupić schab w sklepie i go nie umyć. Pozdrowionka

Autor: kedaT  godzina: 10:23
Ja robiłem tylko z wieprzowego i to ze sklepu - przeżyłem . Dla mnie pyszny dla wspólników też. Pozdrawiam DARZ BÓR