Wtorek
22.02.2011
nr 053 (2032 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Surowe mięsko!

Autor: kocurus  godzina: 11:17
może dla tych z tego forum kilka piesków podrzucić cytaty "Polecam Ci mózg na surowo. Jest o wiele lepszy od obrobionego termicznie. Również dobry jest rdzeń kregowy. Możesz lekko posypać solą i pieprzem ale naturalny jest najlepszy." drugi tak wygląda dół lodówki, z moimi cymesami od góry i lewej strony: w glinianym garnku i słoiku prawie 4 kg dzisiaj zakupionych jąder baranich na przodzie zabezpieczony Blue Ice w słoiku dalej, w głębi duży słój z nerkami jagnięcymi razem z łojem (również dzisiejszymi) przed nim słoik z nerkami bez łoju (no, oprócz jednego, który tam wrzuciłem) z samej prawej trochę ozorków i serc jagnięcych z zeszłego tygodnia - jakoś 8 dni już mają na dole z lewej strony garnek z ok. 3 kg koniny no i z prawej pół kaczki a w temacie: dzisiaj zjadłem właśnie pół tej kaczki (no tamto drugie pół ), a wieczorem, niedawno tygodniowe ozorki i jedno serce + trochę tłuszczu końskiego

Autor: zmora  godzina: 11:52
Kocurus-Ty zjadłeś???(cudzysłowu nie zamknąłeś i brzmi,że Ty) No ,ale jak Ty, to smakowało takie skruszałe?