Czwartek
07.07.2011
nr 188 (2167 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Pieczony dziczek  (NOWY TEMAT)

Autor: nieświeć  godzina: 13:01
Ratunku !!!! Drodzy forumowicze gdzie w okolicach Poznania upieka dzika w calości. DB. nieswiec

Autor: marcino  godzina: 18:12
LASPOL w Gruszczynie

Autor: softcom_  godzina: 21:05
Ja pozwole sie dolaczyc do tematu ale czy kos moze podpowiedziec jak to wyglada w okolicach Szczecina. Pozdrawiam.

Autor: lupus77  godzina: 23:06
Nieswiec jak daleko od poznania?

Autor: x kuba x  godzina: 23:08
nieświeć ja zawsze robię w Międzychodzie i zawsze jest git. Polecam. Gdyby co to podam namiary DB

Autor: szyper  godzina: 23:14
Proponuję dzika upiec samemu, w szczecinie., czyli nieoskórowanego. Mniej skomplikowane i bardziej proste. Za to efekt końcowy niewyobrażalny. Soczystość miąska nieosiągalna przy innych sposobach pieczenia tuszy. Dla niedowiarków mogę podesłać foto z pieczenia, jak i z konsumpcji. Poniżej zdjęcie prawie upieczonego dzika w szczecinie : . (imageshack.us/photo/my-images/268/pb060808a.jpg/) Na zdjęciu dziczek ca. 40 kg. .DB

Autor: lupus77  godzina: 23:19
Szyper trochę się uśmiałem,(choć nie wątpię że jest zjadliwy) tylko trochę by mnie denerwował "zarośnięty ryj" coby się na mnie patrzył ;-)

Autor: szyper  godzina: 23:45
lupus77 Czemu uśmiałeś się tylko trochę, smiej się pelną gębą. Widzę, że jesteś niedowiarkiem. Pozwolisz, ze załączę następne zdjęcie z pieczenia dzika w skórze. . (imageshack.us/photo/my-images/143/pb060829a.jpg/) . DB