Poniedziałek
26.11.2012
nr 331 (2675 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: danie z dzika

Autor: iwona  godzina: 13:55
Wróbelku- na szybko : żeberka - nasmakować przyprawami(od biedy i samą wegetą) , niech sobie trochę poleżą w chłodku . Potem do brytfanki trochę wody i żebrka przekładane cebulką/piórka + marchewka w kostkę ...i do piekarnika na 250 stopni aż do zapieczenia . Potem jak masz jeszcze czas to na 160 można - i gotowe. Podobnie z szynką , karkówką /w całości . Tylko pilnuj by nie spalić. To tak na bardzo szybko i bez finezji.

Autor: Wrobel  godzina: 19:20
Iwona - piękne dzięki we czwartek robię - podzielę sie wrażeniami - jutro wyciągam z zamrażalki - bo nowe czekają dziękuje i pozdrawiam