Niedziela
01.09.2013
nr 244 (2954 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: tort my郵iwski

Autor: W這das  godzina: 14:49
To na imprezie mojego ko豉 by這 teraz 24 sierpnia.... Napis trzeba by這 jako zmie軼i to i st康 ta choinka, wygl康a prze郵icznie i smakowa przednio, taki na prawd super przez du瞠 S

Autor: ingacarmen  godzina: 15:07
...

Autor: ingacarmen  godzina: 15:08
Kolego dr Jaka technologia? Biszkopt + p豉ty marcepanu czy inaczej?

Autor: dr  godzina: 22:54
Tort wykonany zosta metod tradycyjn: biszkopt ponczowany i prze這穎ny mas, g堯wnie 鄉ietankow (bez 瞠latyny oczywi軼ie). Dwa torciki - kaczuszka i kuropatwa by造 z kremem orzechowym (orzechowym z orzech闚, bez sztucznych aromat闚 i innych polepszaczy). Dekoracja zosta豉 wykonana z masy cukrowej - wszystkie elementy dekoracji jadalne.