Niedziela
01.09.2013
nr 244 (2954 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Słonina z dzika konserwowa

Autor: Stanisław Pawluk  godzina: 07:54
J 60 Z przyjemnością udostępnię ten z ostatniego wyrobu. Zapraszam do Lublina. maxi062 Obiecuję poczęstować przy najbliższej okazji (niebawem będę w Twoich stronach).

Autor: J 60  godzina: 08:35
Wielkie dzięki. Nie wybieram się w najbliższym czasie w tamte strony mimo tego, że mam tam jeden obwód. Może innym razem. Jak wyczytałem - pasteryzacja specyfiku jest wielokrotna, to i o termin przydatności jestem spokojny. Jadłem kiedyś w wojsku radziecką słoninę, która była o kilka lat starsza ode mnie (wspaniała) kładąc ją na chlebie z puszki. Chleb był okropny.