Czwartek
16.10.2014
nr 289 (3364 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Wojtek Charewicz  (NOWY TEMAT)

Autor: kierownik13  godzina: 13:54
Darz Bór... Jako, że bardzo lubie kucharzyć z zaciekawieniem przeczytałem pierwszy artykuł kulinarny kolegi Wojtka w BŁ. Ty było jakiś czas temu. Od tego czasu, kupując regularnie Barć Ł. jednym z pierwszych artykułów, które czytam to właśnie artykuły Kolegi Wojtka... Dwa tygodnie temu, pozwoliłem sobie zadzwonić z pytaniem czy ze strzelonego rogacza mogę zrobić " na świeżo" carpacio czy lepiej mięso przemrozić? Po długiej i bardzo miłej rozmowie telefonicznej dowiedziałem się wielu nowych i ważnych "kucharskich" rzeczy... Dlaczego to piszę, ano dlatego, że tutaj na formu chciałem Wojtkowi bardzo serdecznie [podziękować za wszystkie przepisy kulinarne, które opisuje oraz, a może przede wszystkim za bardzo prosty przepis na potrawkę z gęsi, którą wczoraj miałem przyjemność sobie i mojej rodzinie przygotowąć... Zawsze wszystkie gęsi, które strzelałem dawałem w prezentach, dzisiaj już nigdy tego nie zrobie... Wiem ile straciłem, smakowo oczywiście. Wojtek jeszcze raz wielkie dzięki, Darz Bór i do usłyszenia, marcin rubiś p.s. Gotujecie z Charewiczem, polecam;;;))))

Autor: Tami  godzina: 19:51
to może podaj ten przepis na gąskę…. Też pozdrawiam Pana Wojtka. Kiedyś prostował mi moje błędy przy pieczeniu szynki sarny. Sympatyczny Gość. db

Autor: Mario2833  godzina: 20:27
Podpinam się do wątku i również proszę o wrzucenie przepisu na gęś. :-)