Czwartek
27.11.2014nr 331 (3406 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Ozory jelenia - wyborny rarytas Autor: haroldzik godzina: 00:37 lepsze są jajca z odyńca! Autor: haroldzik godzina: 01:01 ale nie tylko myśliwce wpierdaaaaaaala mięcho! Jewka na przykład wciągą gęsinę..... (www.kuchniaplus.pl/program/program-tv/full/be-active-ewa-chodakowska_43048) Autor: iwona godzina: 12:02 haroldzik-życie cię przydusiło ? gburowaty się zrobiłeś Autor: haroldzik godzina: 12:43 No i chooooj ale fajnie tańczę! A, że po pijaku nie prowadzę i na trzeźwo nie tańczę to wychodzi mi to całkiem nieźle! :))))) Autor: Stanisław Pawluk godzina: 15:53 I pomysleć, że przed laty w "geesowskich" gospodach mozna było zamówic jęzory cielęce w sosie chrzanowym lub musztardowym. Były tez cynaderki z takimiż sosami. I jedne i drugie dania zajefajne... A na ul. Smoczej w Wawie dawali polędwicę końską w śmietanie. Była doskonała! |