Czwartek
27.11.2014
nr 331 (3406 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Ozory jelenia - wyborny rarytas

Autor: haroldzik  godzina: 00:37
lepsze są jajca z odyńca!

Autor: haroldzik  godzina: 01:01
ale nie tylko myśliwce wpierdaaaaaaala mięcho! Jewka na przykład wciągą gęsinę..... (www.kuchniaplus.pl/program/program-tv/full/be-active-ewa-chodakowska_43048)

Autor: iwona  godzina: 12:02
haroldzik-życie cię przydusiło ? gburowaty się zrobiłeś

Autor: haroldzik  godzina: 12:43
No i chooooj ale fajnie tańczę! A, że po pijaku nie prowadzę i na trzeźwo nie tańczę to wychodzi mi to całkiem nieźle! :)))))

Autor: Stanisław Pawluk  godzina: 15:53
I pomysleć, że przed laty w "geesowskich" gospodach mozna było zamówic jęzory cielęce w sosie chrzanowym lub musztardowym. Były tez cynaderki z takimiż sosami. I jedne i drugie dania zajefajne... A na ul. Smoczej w Wawie dawali polędwicę końską w śmietanie. Była doskonała!