Poniedziałek
22.12.2014
nr 356 (3431 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Radom lub okolice- pieczony dzik  (NOWY TEMAT)

Autor: madfelix  godzina: 23:08
Witam serdecznie, koledzy tak jak w temacie poszukuje pilnie namiary na osoby/miejsca, w Radomiu lub okolicy gdzie mogę zamówić upieczenie dwóch dzików (warchlak waga około 15kg i przelatek waga około 30kg, dziki już mam). Oczywiście dowóz do Radomia również jest akceptowalny. Niestety osoba/firma która przyjęła do realizacji zamówienie wycofała się w dniu dzisiejszym, zostawiając mnie w dość niezręcznej sytuacji. Dziki miały na ciepło zostać dostarczone na moje wesele w sylwestra, a że jestem spoza Radomia stanąłem przed nie lada wyzwaniem... Mam nadzieje, że ktoś z kolegów po strzelbie będzie w stanie mi pomoc. Z góry dziękuje. Z myśliwskim pozdrowieniem. Darz Bór! Bartek P.