Sobota
06.02.2016
nr 037 (3842 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Venison Deer Burger dla jooopsa :)

Autor: jooopsa  godzina: 14:58
Zmarnowałem kawałek jeleniny by zakosztować tego specyału, który nas, Polaków, mających chyba najlepszą na świecie kuchnię myśliwską miałby na kolana powalić. Jednak na kolana nie powalił, aż tak złe nie było bym musiał po zjedzeniu klęczeć przed sedesem :-) Ale w Polsce knajpa która by serwowała dania tej "jakości" szybko by splajtowała. Ot, prostacki, walący po kubkach smakowych i powonieniu siarkowym odorem sproszkowanej cebuli i sproszkowanego czosnku mielony bez finezji i polotu. Do naszego mielonego z jeleniny (www.lowiecki.pl/przepisy.php?prz=108&zw=3&po=13&zr=0) tak mu, jak hamerykańskiemu wyrobowi piwopodobnemu pędzonemu z kukurydzy do Ciechana.

Autor: Porcupine  godzina: 22:07
do jooopsa jest mnie milo, ze sprobowales, a jednoczesnie przykro, ze nie zachowales dokladnie procedura ... nie powinno sie pominac zadnej czynnosci, tak jak na filmie ... jak nie wiesz, to podpowiem ... czesc artystyczna :), dlatego jooopsa plama i burger schrzaniles :) ...... chyba musisz kuchcenie powtorzyc :)