![]() |
Piątek
22.04.2016nr 113 (3918 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: A myśliwi tylko o mięsie i alkoholu Autor: WJarek godzina: 02:00 W życiu nie jadłem topinamburu! Wiem, że dziki go uwielbiają, że mogę w necie poczytać na temat jego cudownych właściwości, ale spróbować nie ma okazji. Może przy następnej wizycie w naszych stronach, oprócz dojrzewającego schabu z dzika i cudnej nalewki, przywieziesz kilka bulw... Autor: bfgj godzina: 07:40 Nie zgodzę się ze stwierdzeniem ,że dziczyzna jest rarytasem. Według mnie nie ma "wzięcia" w lokalach i to nie tylko w Polsce. Mógłbym na ten temat napisać wiele. Łącznie z przykładami nie tylko z Europy ale i z USA na temat których pewien forumowicz napisał wiele nieprawdy. Ale życzę wszystkim smacznego. Autor: ricardo godzina: 20:48 U mnie, bardzo często na stole gości mięso i alkohol.Danie obiadowe z mięsem bez wina , nie bardzo mi podchodzi i nie tylko mnie. Autor: bfgj godzina: 21:16 A ja wolę pierogi lub naleśniki. Mogą także być "pankejki" Autor: Cyzio godzina: 21:25 Witam. Dzień bez mięsa to dzień stracony.Dziś na obiadek jadłem rybkę. Darz Bór. ps, dziczyzna to jest TO. Autor: ricardo godzina: 21:33 Lubię też pierogi i naleśniki, ale mógłbym się bez nich obejść, bez mięsa nie dam rady. Autor: wini godzina: 22:49 WJarek. Jak masz działkę to jeszcze zdążysz (allegro.pl/topinambur-albik-jadalny-7kg-1kg-gratis-przepisy-i6123113192.html). Pozdrawiam DB |