Piątek
19.05.2017
nr 139 (4310 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Przepisy wewnętrzne 16-21

Autor: pasat  godzina: 06:19
Post usunięty administracyjnie. Przyczyna: post bez związku z niniejszym tematem, a nie dający się przenieść do Hyde Park.

Autor: Porcupine - bez czerwonej kartki  godzina: 12:32
pasat ciesze sie , ze mnie doceniasz :) .... chociaz jeden ...wsrod "utrwalaczy PZL" napisal prawde ;) ale moja uwaga - piszmy w temacie !

Autor: Mariusz Ł  godzina: 23:58
Piszę jeszcze raz w związku z recepturami PRL na wędliny, bo zauważyłem, że panowie astap,gregorianin i myłkus te receptury od pana Wojciecha dostali, to może korzystali i napiszą swoje uwagi, albo mają i z szukaniem nie ma by problemu. PRZEPISY WEWNĘTRZNE NR 17 ROK 1960 - Wędliny i wyroby wędliniarskie. Norma jakościowa i normy związane mam i jak ktoś jest zainteresowany to mogę zeskanować i przesłać, Podaje swojego mejla mariusz.legocki.pl@gmail.com