Sobota
14.10.2017
nr 287 (4458 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: "Smakowy" gulasz z łosia w puszkach

Autor: kriss/sieradz  godzina: 08:18
A dlaczego nie dodajesz soli peklującej ?

Autor: Stanisław Pawluk  godzina: 10:07
Bo mięso (młode) jest tak delikatne i miękkie, że sól peklująca, ciśnienie i wysoka temperatura zrobiła by z niego pastę.

Autor: .Marek Bublej.  godzina: 10:44
Gulasz z łosia na stronie Firmy Adyton Tak się składa że miałem przyjemność degustować wyroby Stanisława. Proszę koleżeństwa, jeśli ktoś do tej pory miał jakieś wątpliwości co do smaku i jakości wyrobów Stanisława, od momentu kiedy posmakowałem ich osobiści nigdy nie powiem słowa krytyki. wyroby są naprawdę doskonałe, w smaku, w jakości, w ilości przypraw, po prostu bez zbędnych słów - są doskonałe. Pewnie wielu z użytkowników portalu www:lowiecki.pl zastanawiał się nad tym, kto prowadzi i administruje stronę Stanisława Pawluka, odpowiem bez namysłu : Ja osobiście. Od samego jej powstania, ponieważ prezentowane wyroby domowe Stasia są godne tego by o nich pisać i upowszechniać technikę jaka preferuje Stanisław w swoich wyrobach domowych. Ponieważ przechowywanie żywności w puszkach jest doskonałym sposobem na długotrwałe bez uszczerbku na jakości przechowywanie produktów spożywczych. Miałem osobistą przyjemność prześledzić proces przygotowywania produktów a następnie zamykanie w puszkach w całym procesie produkcji a na zakończenie zaproszony zostałem do degustacji. Jestem pod wrażeniem i proszę mi wierzyć przekonałem się do tego sposobu konserwacji żywności. Zapraszam na stronę Firmy Adyton Stanisława Pawluka naszego kolegi z portalu www:lowiecki.pl