Poniedziałek
20.11.2017
nr 324 (4495 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Własna domowa wędlina

Autor: Anschutz  godzina: 11:09
Bardzo ujmuje mnie entuzjazm Kolegi w kultywowaniu tradycji łowieckich i jednoczenie środowisk związanych z PKW. Strona fajna.Lubię ją czytać i często zaglądam... Odnośnie wędlin.Jeśli mamy się cieszyć ich smakiem to prosimy o pełny przepis z uwzględnieniem proporcji wagomiarowych.Czytając opis mam ślinotok który pogłębia fotka a zrobić nie moge... Czołem.

Autor: .Marek Bublej.  godzina: 13:09
OK - po takim zaproszeniu wykonam wpis na stronie dotyczący przepisu , proszę jednak nie mieć do mnie uwag jeśli dokładnie nie sprecyzuję wago stosowanych przypraw. To będzie dla mnie trochę trudne ponieważ tak jak pisałem wszystko wykonywałem według mojego gustu i smak dostosowałem pode mnie i pod moje upodobania. W związku z tym główne składniki opisze natomiast wagę podam zbliżoną , dając możliwość dostosowania przepisu według własnych upodobań. Przepis ukarze się na stronie : "Kociołek myśliwego". Pozdrawiam i zapraszam , Darz Bór.

Autor: .Marek Bublej.  godzina: 18:06
Mam nadzieje że przedstawiony przepis w pełni zaspokoi ciekawość i zainteresowanie w przygotowaniu kiełbasy chorizo (tm-pkw.wixsite.com/kociolekmysliwego/single-post/2017/11/20/Przygotowanie-chorizo) w warunkach domowych.