Piątek
09.11.2018
nr 313 (4849 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Pytanie do wedzarzy

Autor: GABRYŚ  godzina: 00:24
Jak to dzik to nie chce cie martwic mógł to być prawie wygojony postrzał z wierzchu nie widać ale wewnątrz była substancja podobna do majonezu którą uwędziłeś przy dokładnych oględzinach powinieneś to zauważyć że był strzelany

Autor: posokowiec5  godzina: 20:39
Nie no postrzal też odpada. Wcześniej jak zrobiłem szynki to środek miałem podobny. Wydaje mi się już teraz na spokojnie że po prostu mięso się zepsulo

Autor: Maruda1  godzina: 23:40
Moim zdaniem niedopeklowane miałem taki przypadek właśnie jak było mięsko z kością. Teraz za wczasu dobrze nastrzykuje i od tej pory nie ma problemu. Mialem tez tak, ze zalewa była z jakiegoś przepisu zawsze była ok a raz chciałem szybciej o 24 godz wedzic i sytuacja podobna do kolegi. Darz Bór