Czwartek
24.01.2019
nr 024 (4925 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Chleb

Autor: Opechancanough  godzina: 04:00
Ja rozmrazam w microwave, z programem do rozmrazania.Jest bardzo dobry. Dlaczego nalezy go rozmrazac w lodowce, czy ma to jakies uzasadnenie? A co do przechowywania to ,zamrazam go w takim styropianowym opakowaniu.Po odmrozeniu jest taki sam, jak przed mrozeniem.Mrozilem tez w opakowaniu foliowym( nie prozniowym), ale to byl zly pomysl. Chleba w konserwy nigdy nie jadlem, wielkosci puszka musialaby byc wielkosci puszki z slonina peklowana.

Autor: Opechancanough  godzina: 04:27
Zreszta jak sie czlowiek wprawi, to pieczenie jest szybkie, czyste I nie zajmuje tak wiele czasu, a chleb swiezopieczony, goracy jeszcze, pachnacy, rano w domu zbudzi kazdego. Pierwsze bochenki nie zdaza nawet ostygnac, i juz zjedzone.