Piątek
23.04.2021nr 113 (5745 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Schab wg.przepisu Czesława z Wilna... Autor: ricardo godzina: 10:26 Zawsze możesz zrobić pierwszy , skosztujesz, zjeszze smakiem , lub komuś sprezentujesz jeśli nie będzie smakowało. Ktoś napewno będzie zadowolony, na dziady nie zejdziesz po prezencie. Autor: gravling godzina: 12:18 Tylko dziad robi prezent z nieudanego .Wczoraj nastawiony dziczy i"cielaczy." 'Jeśli nie zapomnę,to opiszę rezultat. Autor: gravling godzina: 12:18 Tylko dziad robi prezent z nieudanego .Wczoraj nastawiony dziczy i"cielaczy." 'Jeśli nie zapomnę,to opiszę rezultat. Autor: ricardo godzina: 14:25 Nie mówię że nieudany, to co jednemu smakuje , drugiemu niekoniecznie. Autor: marcino godzina: 23:45 Nie wiem czy to dokładnie ten przepis ale ja z daniela i jelenia robię takie wędliny. Najpierw cukier potem sól i przyprawy i na koniec podsychanie na strychu - dobre to wychodzi ale d....nie urywa. Do szynek parmeńskich temu daleko. Ale odpowiadając na pytanie z cielaka wyjdzie nie gorsze niż z dzika. |