Poniedziałek
06.03.2006nr 065 (0218 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Specjalnie dla Alusa Autor: kominek godzina: 20:30 Aluś jeleninę zrobiłem w podobny sposób tylko w mniejszych kawałkach i trwało to krucej. Pozdrawiam Ps. Uprzedzam, że nie każdy gustuje w surowym, suszonym mięsie dlatego polecam najpierw zrobić mniejszy kawałek. Autor: Desperado godzina: 21:27 Nie to żebym się wcinał.... ale jelenina podchodzi pod pastrami. Inne mięso, inna struktura, inne przygotowanie. Jak Waść chce to służę. POZDR.... Autor: kominek godzina: 21:59 Ad Desperado Bardzo chętnie wysłucham , ja przyrządziłem w podobny sposób jak z dzika i było super. A swoją drogą co znaczy słowo "pastrami" nie znam tego. Poznałem kiedyś wołowinę przyrządzaną na sucho w Bułgarii i nazywała się "pasterma" czyżby coś z tego? Był to istny rarytas. Autor: Desperado godzina: 22:15 Pastiurma, pastriami, pastrema, pastro. Wszystko sprowadza się do jednego. Obiecuje że napiszę więcej. Trzymaj mnie kominku za język. Autor: sauer godzina: 22:53 ad.Brek Ja szyneczka bedzie gotowa to rzuc haslo.DB |