Wtorek
16.10.2007nr 289 (0807 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: Noże do kuchni Autor: hurra_qwer godzina: 08:33 Acha, rzadko się zdarza, żeby takie ładne komplety noży w klocku były dobre. Zwykle nity się luzują albo stalka miększa od noży (dośw. własne), a drewniane rączki to i pies pogryzie... Poza tym ostatnio polubiłem tasaczek - taki jak chińczycy używają, tylko raczej nieduży. Nawet ryby nim się dobrze sprawia, kotlety klepie. Mądry naród. Ad WJarek. Masz rację, chciałem ostatnio kupić do zabudowy szufladę podgrzewającą - porażka finansowa. Mój kolega kulinarnie też zakręcony ale i chory na noże kupuje co 1-2 m-ce po jednym nożu japońskim w Mega Point. Też są fajne, tyle, że raczej trzeba nimi powoli pracować...ZEN...Pośpiech może kosztować nawet palec. Wtedy koszt całkowity się rozkłada. Autor: *BOBER* godzina: 10:18 od kilku lat korzystam w kuchni z noży Fiskars.ceny od 50do 80 zł .nie jest to najwyższa półka ale przyzwoity sprzęt za rozsądne pieniądze . polecam |