Wtorek
12.08.2008
nr 225 (1108 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: Dzik!?

Autor: huszcza  godzina: 16:34
Osobiście podzielam zdanie Jurka123. Dziczyznę trzeba przemrozić. Nie bardzo rozumiem jaki zapach może mieć dzik 70 kg w sierpniu? Ale może wrażliwe Kolega ma podniebienie.

Autor: ronin12  godzina: 23:11
Witam Koledzy, przyznaje sie bez bicia, ten "urojony" zapach to wynik zmeczenia po 1,5 dniowym przebywaniu w lowisku bez snu. Wlasnie dzisiaj rozmrozilem wspomniany boczek, i ani "kszty" wspomnianego zapachu, tylko wspanialy kawalek miesa. Przyprwialem go wegeta z sola czosnkowa,pieprzem,a na koniec rozmaryn, tymianek i majeranek- rolowanie. Jutro pamietny dzien pieczenia, Trzymajcie kciuki. Darz Bor i Smacznego.

Autor: iz27  godzina: 23:42
ronin12 Pamiętny to on dopiero pewnie będzie, jeśli ten boczek się uda ! Udanego pieczenia. T.