Poniedziałek
25.08.2008
nr 238 (1121 )
ISSN 1734-6827

Przepisy kulinarne



Temat: warchlak z żaru

Autor: KacpeR  godzina: 10:59
do pieczenia dziczyzny polecam GęsiarkĘ (www.e-naczynia.pl/index.php?module=produkty&act=showProduct&idProduct=743) jest duża, pojemna, same plusy mogę o niej pisać. Pozatym na pokrywce można grilować jest żeberkowana i naprawdę doskonale wychodzi grilowanie. DB

Autor: Desperado  godzina: 16:19
Tak jak pisze cyjanek. Przygotowac wcześniej, Bo jak by chciec zrobic na surowo, to by trzeba rozpalic nie ognisko a raczej stos. Wcześniej przygotowany dogrzeje się, dojrzeje i nabierze własciwego smaku i aromatu węgla i świerzego dymu. POZDR.......

Autor: Azjaland  godzina: 18:08
KacpeR w żar to cudo można włożyć ???