![]() |
Czwartek
19.02.2009nr 050 (1299 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: PUSZKOWNICA Autor: Łaciaty godzina: 20:14 Kolego DYDYNA Może coś więcej Kolega napiszę o przygotowaniu takiej konserwy. Mam gotowy farsz na kiełbasę i co dalej ? Pozdrawiam DB! Boguś Autor: specjall godzina: 21:35 Podłącze się pod pytanie Łaciatego. Choć myślę, że po zapuszkowaniu :-) mięsa wystarczy puszkę zagrzać do jakiejś temperatury. Trzeba mi pomyśleć nad czymś takim. Pozdrawiam darz bór , specjall. Autor: kominek godzina: 22:04 Puszkowanie to bardzo popularny sposób przechowywania miesa na słowacji. Koledzy polecali mi ten sposób, ale jakos tak bardziej stosuję słoiki. Smak mięsa właściwie niczym się nie różni o słoika tylko transport jest łatwiejszy, co nie jest beż znaczenia. Pozdrawiam |